Hatalmas Diótörő-bábu fogadja a látogatókat az Operában

Az Operaház előcsarnokába is beköltözött a karácsonyi hangulat. A látogatókat az ünnepekig egy két és fél méteres diótörő-bábu mellett csodálatosan feldíszített karácsonyfa is fogadja, melynek több mint 200 díszét az OPERA stratégiai partnere, a Herendi Porcelánmanufaktúra Zrt. szolgáltatta – olvasható az Operaház Facebook oldalán.

A Herendi Porcelánokkal díszített karácsonyfa az OperaházbanForrás: Facebook/Operaház

A nagy érdeklődésre tekintettel 2022. december 21-én 11:00 órás kezdéssel a Magyar Nemzeti Balett egy további Diótörő-előadást is műsorára tűzött, ezzel minden eddiginél több, összesen 35 alkalommal lesz látható Csajkovszkij mesebalettje advent első vasárnapja, 2022. november 27. és 2023. január 15. között a Magyar Állami Operaházban.

A hatalmas diótörő-bábú az OperábanForrás: Facebook/Operaház

 Mindeközben az OPERA hagyományos ünnepi produkciói idén is telt házakat vonzanak, az Andrássy úti dalszínház partnereivel együttműködésben több karitatív eseménnyel is figyelmet kíván fordítani a rászorulókra, és több mint ezer hátrányos helyzetű gyermeket hoznak el a főpróbákra és az előadásokra az ország minden pontjáról és a határokon túlról – írják a közleményben. 

Ha tetszett a cikk, akkor kattintson a tetszik gombra vagy kövessen minket Facebook és Instagram oldalunkon!

Utazzon!
Ezek is érdekelhetnek