A Krisna-völgy ízletes hétvégi programja akár ajándék is lehet

Április utolsó hétvégéjére, egy tartalmas programot kínál a somogyvámosi Krisna-völgy, ahová akár édesanyáddal is érkezhetsz Anyák napja alkalmából. Magyarország egyik legszebb biokertjébe és ökofalvába invitálnak a program szervezői, április 30-án 10 órától egészen május 1-ig.

Forrás: Krisna-völgy Indiai Kulturális Központ és Biofarm / FB.com

A kétnapos rendezvény idén a kert és a konyha szerelmeseinek szól a Krisna-völgyben. Akár Anyák napi ajándék is lehet, hiszen a programok ideje alatt lesznek kertészeti szakvezetések, fűszerbemutatók, fenntarthatósággal, otthoni termesztéssel és kertészeti tippekkel szolgáló workshopook és előadások. Sőt, egy új kertészeti sétaút is megtekinthető és bejárható lesz, közben pedig lehet majd kóstolni is.

A kerttől a konyháig – Kertészeti és Gasztro Napok című eseményen, a Krisna-völgy vegyszermentes kertészete, a KrisnaKert mellett az ájurvédikus konyhatechnikai eljárások, valamint a kertben termett konyhakerti csemegék feldolgozása kapja majd a főszerepet. Emellett, az érdeklődők ellátogathatnak a Völgy szívébe, a szentélybe, és különféle előadásokon is részt vehetnek.

Szó lesz az indiai vendégszeretetről, hogyan az indiaiak miként köszöntik a vendégeket otthonukban, konyhájukban .Illetve az ételek felajánlásáról és szakrális jelentőségéről is, az indiai étkezési hagyományokról és arról, hogy a különféle zarándokhelyeken és szent helyeken hogyan és mit fogyaszthatnak az átutazók. De még a jógík étrendje is szóba kerül.

Természetesen a kedvenc program, a látványkonyha sem marad ki. Itt az érdeklődők megkóstolhatják a frissen készült szabadtűzi finomságokat. A főzésre 11 és 16 óra között kerül sor, 17 órakor pedig egy gasztronómiai előadás - Ahol még fehér ember nem evett - zárja a napot - olvasható Krisna-völgy facebook oldalán, ahol a részletes programok találhatók.

Ha tetszett a cikk, akkor kattintson a tetszik gombra vagy kövessen minket Facebook és Instagram oldalunkon!

Utazzon!
Ezek is érdekelhetnek