Ünnepi programokkal búcsúzik az évtől a keszthelyi Festetics-kastély

Különleges programokkal, múltidéző kastélylátogatással, könnyű- és komolyzenei koncertekkel ünnepli az év utolsó napjait Keszthely ikonikus épülete, a Festetics-kastély - írja a múzeum a Facebook-oldalán.

Keszthely, Festetics-kastélyForrás: peter89ba/Pixabay

A mai naptól, december 27-től négy napon keresztül látogatható a kastély északi szárnyában lévő, különleges berendezéséről híres Velencei tükörterem, a báltermek, valamint a főúri lakosztályokba is betekinthetünk.

A gyerekeket a kis bálteremben várják, a Varázshangok játszóházban, miközben a kastélyparkban a különféle téli ínyencségek közül válogathatunk. A hétfői napon 17 órától pedig egy múltidéző kastélylátogatáson vehetünk részt, ahol korhű ruhába öltözött vezetők mutatják be a kastélyt.

Egészen 30-ig minden nap lesznek komoly- és könnyűzenei koncertek a nagy bálteremben és a parkban. Fellép többek között a Vagabond Trió, a BB Duó Zenekar és a SaxBeatz (DJ+live szaxofon). Január elsején a Happy Dixieland Band Hévíz ad újévi koncertet a Nagy Bálteremben. A részletes programról pedig itt tájékozódhatnak.

Ha tetszett a cikk, akkor kattintson a tetszik gombra vagy kövessen minket Facebook és Instagram oldalunkon!

Utazzon!
Ezek is érdekelhetnek