Népszerű mesefigurák jelentek meg egy csobánkai buszmegálló falán

A macskafogó balettpatkányait festették fel egy Csobánka melletti megviselt buszmegálló falára. A Margitliget úton lévő mű elkészültét tegnap jelentette be a Magyar Kétfarkú Kutyapárt Facebook-oldalán. "Jó társaságban buszra várni is kellemesebb" – írják.

A macskafogó balettpatkányai Csobánka mellettForrás: MKKP Dunakanyar-Szentendre/Facebook

A bejegyzés szerint a helyiek is segítették az akciót: "Kezdetben reménytelennek tűnt, aztán kaptunk pogácsát egy szomszédtól, körtét, füttyögést, jöttek újak, hoztak csiszológépet, és egy hároméves kislány is segített. Aztán megérkezett a művészeti vezetőnk, kék lett a világ, virágok kezdtek nyílni, és bárányfelhők szaladtak az égen. Megettük az ingyen pizzát, és megcsináltuk a kötelező szelfit. Este lett. Vasárnap már csak örömmunka várt ránk. Talán mások is felvidulnak majd, ha Csobánka felé járnak."

Ilyen volt a buszmegálló, mielőtt kezelésbe vettékForrás: MKKP Dunakanyar-Szentendre/Facebook

Nem ez az egyetlen buszmegálló, amit a viccpárt a kezelésébe vett. Szintén tegnap jelentették be, hogy Sajóivánka is kapott egy otthonos buszmegállót. De az elmúlt időszakban készült Lego-figurákkal díszített esőbeálló a Kútvölgyi úton, Érd és Tárnok határában pedig a Flintstone-család jelent meg az egyik buszmegállóban. 

A sajóivánkai megállóForrás: MKKP Kazincbarcika/Facebook

 

Ha tetszett a cikk, akkor kattintson a tetszik gombra vagy kövessen minket Facebook és Instagram oldalunkon!

Utazzon!
Ezek is érdekelhetnek