A Grecsó-fivérek színházi előadásával nyílik a Művészetek Völgye

  Könnyűzenei, jazz, világzenei, népzenei és komolyzenei koncertekkel, színházzal, irodalmi estekkel és zöld programokkal vár négy nap múlva a Művészetek Völgye.

  Forrás: Művészetek Völgye/Facebook

  Harmincadik alkalommal rendezik meg a Balaton-felvidék legnagyobb és legrégebbi összművészeti fesztiválját, a Művészetek Völgyét, Kapolcson, Vigántpetenden és Taliándörögdön. Közel 2000 program közül válogathatunk, de nem kell feltétlenül elvesznünk a honlapon. Ha néhány kérdésre válaszolunk ezen az oldalon, például, hogy barátokkal érkezünk-e vagy gyerekekkel, vagy hogy milyen programok érdekelnek leginkább és milyen a zenei ízlésünk, akkor a szervezők összeállítják nekünk az ideális programot.

  Néhány program kedvcsinálóként

  A fesztiválon fellép a népzenei elemeket is felhasználó könnyű- és világzenét játszó Csík Zenekar, a hazai elektronikus zenei egyik megalapozója, az Anima Sound System, vagy pl. a 2012-ben alakult és a hatvanas évek pszichedelikus rock zenéjéből táplálkozó Middlemist Red.

  Közös színházi produkcióval érkeznek a völgybe a Grecsó-fivérek. A Többet magunkról című előadáson Grecsó Krisztián prózái, friss versek, családi történetek és anekdoták hangzanak fel, melyet az improvizatív jazz és a pillanat szülte kortársbalett, Grecsó Zoltán összetéveszthetetlen mozdulatai kísérnek.

  De mindezek mellett lesz retró kertmozi is a vegyesbolt falára vetítve, ahol sötétedés után eredeti 16 mm-es kópiáról nézhetünk mesefilmeket, reklámokat, híradókat, dokumentumfilmeket és más ritkaságokat.

  Szóljon hozzá
  0 hozzászólás
  Elsőként értesülne legfrissebb híreinkről és induló nyereményjátékainkról? Regisztráljon és iratkozzon fel hírlevelünkre! Ha tetszett a cikk, akkor kattintson a tetszik gombra vagy kövessen minket Facebook és Instagram oldalunkon!

  Utazzon!
  Ezek is érdekelhetnek