Első ízben mutatkozott be a Herendi a porcelán őshazájában

 

A Herendi Porcelánmanufaktúra luxusporcelánjai első ízben mutatkoztak be a „Design Shanghai" kiállításon. A „Design Shanghai" kiállítás Ázsia egyik legnagyobb és vezető nemzetközi kereskedelmi vására, amely kiválóan épít Shanghai egyedülálló művészeti és eltérő földrajzi kultúrájára. A kiállításon 30 országból, közel 400 kiállító mutatkozott be a művészet minden területéről.

Sikere volt a magyar porcelánnak a Design Shanghai kiállításonForrás: herend.com

A Herendi Porcelánmanufaktúra is köztük volt, és standját több ezren keresték fel, elsősorban a márkára jellemző, kézzel festett motívumok és a márka hírneve miatt. A klasszikus, jól ismert herendi minták mellett a manufaktúra innovatív termékei is bemutatkoztak, így például az angol uralkodóház részére, Vilmos herceg és Katalin esküvőjére készült megújult Viktória minta, vagy a pikkelyes mintával megfestett számtalan új állatfigura.

Ez a stand volt az egyik legelegánsabb a vásáron, mivel a Herendi márka egységes megjelenéséhez szükséges arculati elemekkel építették fel.

 A márka, az idei Adu Dhabi és kazahsztáni herendi porcelán boltnyitást követően, Shanghaiban szeretne tovább terjeszkeni, és egy egy újabb önálló márkabolt nyitásán gondolkodik – olvasható a cég weboldalán.

Ha tetszett a cikk, akkor kattintson a tetszik gombra vagy kövessen minket Facebook és Instagram oldalunkon!

Utazzon!
Ezek is érdekelhetnek