Mautner Zsófi köszönti a nézőket ezen a kifutós, kulináris és borkóstolós előadáson

A Dalok a kamrából című catwalk (kifutó) koncert előadását július 7-én láthatják majd először a nézők. A Városmajori Szabadtéri Színpadon egy olyan előadás debütál, ami a kórusszínház és divatbemutató fúziójából született, és a karantén alatt megváltozott gasztronómiai szokásainkat boncolgatja a zoomos főzésektől a házhoz rendelésig. A Soharóza és a Catwalk Concert Productions darabjában az énekesek extravagáns jelmezekben vonulnak fel a kifutón, és még borkóstoló is emeli majd az est hangulatát - olvasható az OTS hírében és a Varosmajoriszinpad.hu oldalán.

(c)Soharóza - Dalok a kamrábólForrás: gdrs_photo/Mark Gadoros / Soharóza / Facebook.com

A fúziós előadás megzenésíti és előadja a kenyérsütést házilag tenyésztett kovászból, a régóta elmentett süteményreceptek kényelmes tesztelését, vagy egy gyors pizzarendelést valamelyik ételfutáron keresztült. Vagyis olyan hétköznapi dolgok elevenednek majd meg a színpadon, melyek 2020 tavasza óta szerves részei az életünknek.

A Soharóza karantén-éléskamrájában megforduló különös alakok mind ismerősek lehetnek az otthon töltött kényszerű időszakból. Egy parókán szusiszett tűnik fel, mások öltözékei a bezárt, üres éttermek terítékeit idézik, de mesél egy szereplő a házi kimchi készítéséről is. A főző praktikák legnagyobb varázslója persze a spejz-királynő nagymama marad - olvasható az előadás leírásában.

Az esét, ami a július 7-i premier után látható lesz még július 8-án és auguszus 18-án, napi két-két alkalommal, a Fejérvári Gergő sommelier által vezetett borkóstoló egészíti ki. Sőt a műfaji kavalkádba bevonták Mautner Zsófia gasztroblogert is, aki a bemutató napján személyes köszöntővel indítja útjára az előadást. Az összművészeti élmény Bartha Márk elektronikai alapjai, Kovács Domokos koreográfiái és Kiefer Tibor fényei teszik teljessé.

Ha tetszett a cikk, akkor kattintson a tetszik gombra vagy kövessen minket Facebook és Instagram oldalunkon!

Utazzon!
Ezek is érdekelhetnek