Kultúra iránt rajongó élménybiztost keres Európa Kulturális fővárosa

Keresik azokat a jelentkezőket, akik szívesen vennének részt a Veszprém Balaton 2023 eseményein és véleményt is formálnának azokról, valamint szívesen megvitatnák, hogyan lehetne jobbá, és a horizontális elveknek még jobban megfelelővé tenni az adott programot.

Forrás: https://www.facebook.com/VeszpremBalaton2023

Az élménybiztos egy harminc fős, kiemelt csapat tagja lesz, térítésmentesen léphet be az adott rendezvényekre, étel-és italjegyet kap az adott eseményeken, valamint része lehet egy hosszú távú VEB2023-as együttműködésnek.

Jelentkezni egy minimum 30, maximum 60 másodperces videóval vagy egy maximum egy A/4-es lap terjedelmű írásos bemutatkozóval lehet, amiben az ember magáról és a motivációiról mesél. Az anyagokat a kozossegi@veszprembalaton2023.hu e-mail címre várják.

A projekt weboldalán ötleteket is találunk a bemutatkozáshoz. Mint írják, nem kell profinak lenni. Azt ajánlják, a jelentkező a bemutatkozás során mondja el, ki ő, melyik városból érkezik, tanul, dolgozik vagy álláskereső. Fontos, hogy azt is elmondja, miért szeretne jelentkezni, és azt, hogy milyen típusú eseményeken lenne élménybiztos: zenei, film vagy mindenevő.

A szervezők arra is kíváncsiak, hogy az illető általában milyen közlekedési eszközzel jutna el a rendezvényhelyszínekre (autóval, tömegközlekedéssel, kerékpárral, gyalog, görkorival, stb.), illetve csoportosan, családosan jönne vagy egyedül lenne élménybiztos.

A jelentkezés beérkezése után az első körben kiválasztottakkal felveszik a kapcsolatot, az élménybiztosokat pedig egy személyes felkészítő beszélgetésre invitálják. A jelentkezés határideje: 2021.06.01. éjfél.

 

Ha tetszett a cikk, akkor kattintson a tetszik gombra vagy kövessen minket Facebook és Instagram oldalunkon!

Utazzon!
Ezek is érdekelhetnek