Megdöbbentek egy angliai település lakosai, amikor Tom Cruise helikopterrel landolt náluk

  A North Yorkshire megyei apró faluban, Levishamban bukkant fel Tom Cruise, amikor egy helyi vasútnál a Mission: Impossible 7. részének jeleneteit vették fel. A forgatásra helikopterrel érkező 58 éves sztár arcát maszk fedte, de így is izgalomba hozta a rajongókat. A filmsztárt – aki arról ismert, saját maga hajtja végre a veszélyes mutatványokat – később is látták, ahogy egy veszélyes jelenet rögzítésekor egy kocsi tetején kapaszkodott.

  Az új rész felvétele több országban zajlik, de a koronavírus-járvány miatt időnként szüneteltetni kellett a forgatástForrás: AFP/Andrea Pattaro

  Az egyik helyi vendéglátóhely tulajdonosa egy Facebook-bejegyzésben mesélte el, hogy éppen a kutyát sétáltatták, amikor beleütköztek a hollywoodi megasztárba. A másik főszereplő, Hayley Atwell színésznő és még egy tucatnyi személyzet munkálkodott egy jelenet felvételénél a falu vonatállomásának közelében. Levisham az Észak-Yorkshire Moors vasút nyomvonalán fekszik, amely számos filmben és televíziós sorozatban szerepelt már. A Mission: Impossible legújabb részében Cruise újra Ethan Hunt kém bőrébe bújik. Miután a forgatást a koronavírus-járvány egy időre leállította, így a premier 2022 májusában várható – írja a BBC.

  Szóljon hozzá
  0 hozzászólás
  Elsőként értesülne legfrissebb híreinkről és induló nyereményjátékainkról? Regisztráljon és iratkozzon fel hírlevelünkre! Ha tetszett a cikk, akkor kattintson a tetszik gombra vagy kövessen minket Facebook és Instagram oldalunkon!

  Utazzon!
  Ezek is érdekelhetnek