Grandiózus virtuális tárlat nyílik a Hagyományok Házában

  Április 22-én 18 órakor nyílik a Hagyományok Háza Élő Népművészet című kiállítása, mely összesen 1.533 tárgyon és tárgyegyüttesen, 2.192 darab alkotáson keresztül mutatja be az élő népművészet és népi iparművészet sokszínűségét.

  Részlet a kiállításbólForrás: facebook.com/hagyomanyokhaza

  Az online kiállításmegnyitón köszöntőbeszédet mond Andrásfalvy Bertalan etnográfus, Kelemen László, a Hagyományok Háza főigazgatója, Rétvári Bence, az EMMI parlamenti államtitkára és V. Német Zsolt, a kiemelkedő nemzeti értékek felügyeletéért felelős miniszteri biztos, valamint színpadra lép a Magyar Állami Népi Együttes, és természetesen a kiállítást is bemutatják.

  A látogatók a megnyitó időpontjában aktivált, különleges megoldásokkal tarkított honlapon nézhetik meg a virtuális kiállítótereket, magas szintű keresőrendszerrel böngészhetnek a díjazott alkotások között, megismerhetik a kurátorokat, a 32 kisfilmen keresztül ismerkedhetnek meg a tematikákkal és tájegységekkel, és természetesen bepillanthatnak az építési munkálatokba is. A megnyitó a Facebookon lesz látható. Az alkotásokból itt látható ízelítő.

   

  Szóljon hozzá
  0 hozzászólás
  Elsőként értesülne legfrissebb híreinkről és induló nyereményjátékainkról? Regisztráljon és iratkozzon fel hírlevelünkre! Ha tetszett a cikk, akkor kattintson a tetszik gombra vagy kövessen minket Facebook és Instagram oldalunkon!

  Utazzon!
  Az oldalról ajánljuk!