A Népviselet Napja alkalmából online játékra hív a mohácsi múzeum

„Hadd libbenjen, csörrenjen, perdüljön vagy kopogjon – mutasd meg és ragyogjon!" - ezzel a mottóval hívja játékra az érdeklődőket a mohácsi Kanizsai Dorottya Múzeum, mely Facebook-oldalán arra bátorítja közönségét, hogy öltse magára és mutassa meg saját tervezésű/készítésű hagyományos népi motívumokkal, különböző kézműves technikával kreált jelenkori, egyedülállóan divatos kiegészítőjét vagy öltözékét, és nyerjen vele értékes ajándékokat.

Az intézmény Messenger-üzenetben várja a fotókat vagy rövid videókat, amelyekben a résztvevők elmesélhetik, eltáncolhatják, elénekelhetik illetve elzenélhetik, hogy mit jelent nekik a népviselet és a jelenkori divat fúziója.

Forrás: facebook.com/KanizsaiDorottyaMuzeumMohacs

A beküldött anyagok a Kanizsai Dorottya Múzeum Facebook-oldalára kerülnek fel, ahol megtekinthetők és lájkolhatók lesznek. A legtöbb lájkot gyűjtő kép vagy videó tulajdonosát értékes nyereménycsomaggal, továbbá szakmai döntés alapján egy kreatív alkotót különdíjjal jutalmazzák. A beküldési határidő április 23-án 10 óra, a feltöltött tartalmakra május 3-án 10 óráig lehet szavazni. A további részletekért, érdekességekért érdemes követni a múzeum Facebook-oldalát.

Ha tetszett a cikk, akkor kattintson a tetszik gombra vagy kövessen minket Facebook és Instagram oldalunkon!

Utazzon!
Ezek is érdekelhetnek