Idén is lesz Budapesti Tavaszi Fesztivál, csak egy kicsit másként

  A 40. Budapesti Tavaszi Fesztivált (BTF), amely idén ingyenes lesz és 10 napon át online formában jelentkezik, húsvét után, április 9-18. között érhetjük majd el. A szervezők leírása szerint, az online megvalósulás miatt 2021-ben előtérbe kerülnek a vizuális tartalmak.

  A szervezők mindennap egy highlight eseménnyel készülnek majd, ami méltó módon merít a fesztivál 40 éves tradíciójából. Ez azt jelenti, hogy az idei fesztivál egyfajta virtuális, retrospektív tárlata lesz az elmúlt évtizedeknek, de közben friss eseményekkel és élményekkel is ellátja majd a képernyők előtt ülőket. Minden előadás ingyenesen követhető lesz online felületen - olvasható a sajtóközleményben, és a fesztivál Facebook oldalán.

  Az idei fesztivál céljának azt tűzték ki, hogy minél több emberhez eljusson, és a bezártság alatt is élményeket nyújtson.

  Szóljon hozzá
  0 hozzászólás
  Elsőként értesülne legfrissebb híreinkről és induló nyereményjátékainkról? Regisztráljon és iratkozzon fel hírlevelünkre! Ha tetszett a cikk, akkor kattintson a tetszik gombra vagy kövessen minket Facebook és Instagram oldalunkon!

  Utazzon!
  Az oldalról ajánljuk!