Interaktív térképen böngészhet a világ különböző tájain élők életbölcsességei között

  Az interaktív „bölcsességtérkép" csaknem 400 idézetet tartalmaz 195 ország résztvevőitől, és minden idézethez néhány személyes adat társul attól, aki mondta. Ez általában a név, az életkor, a helyszín és a fénykép - derül ki a mentalfloss.com cikkéből.

  Forrás: worldwisdommap.com

  A térkép ötletgazdéja a Project FUEL nevű, indiai székhelyű szervezet ötletgazdája, amelynek hitvallása szerint "a különböző nézőpontokat és történeteket megjelenítő világtérkép abban szeretne segíteni az embereknek, hogy tartalmas és céltudatos életet teremtsenek" - mondta az alapító Deepak Ramola.

  "A technológia eszközével könnyebb kapcsolatot teremteni, elérni a globális részvételt és információt cserélni, hogy előítéletektől mentesen, kreatív módon ébresszünk reményt másokban." Aki úgy érzi, megosztaná saját életbölcsességét a világgal, a weboldalon a Contribute gomb segítségével teheti ezt meg.

  Szóljon hozzá
  0 hozzászólás
  Elsőként értesülne legfrissebb híreinkről és induló nyereményjátékainkról? Regisztráljon és iratkozzon fel hírlevelünkre! Ha tetszett a cikk, akkor kattintson a tetszik gombra vagy kövessen minket Facebook és Instagram oldalunkon!

  Utazzon!
  Az oldalról ajánljuk!