Szilveszterig több mint kétszáz új raktárkoncert lesz ingyen elérhető

Az ünnepekre debütál Presser Gábor, Fenyő Miklós és Demjén Ferenc raktárkoncertjének felvétele az interneten. Szilveszterig több mint kétszáz felvétel kerül fel a nézhető listára – írja az MTI a szervezők közleménye alapján.

Forrás: Raktárkoncert / Facebook

A Raktárkoncert-sorozat felvételei szeptember 25. óta érhetőek el, jelenleg 167 koncert és 37 mulatós produkció közül lehet választani. A közlemény szerint a Top 10 koncertmegtekintés között szerepelnek legendák és a mai kor zenészei is. Nézettségi sorrendben a következőképpen alakul a lista: Ákos, AWS, Bagossy Brothers Company, Bikini, Rúzsa Magdi, Edda, Balázs Fecó, Ganxsta Zolee és a Kartel, Dinamit, valamint a Best of Geszti. A mulatós kategória legnézettebb előadásai között van Szega Zoli, Báder Tibcsy, Szigeti Fercsi, Csocsesz és Bódi Csabi.

Az ünnepek alatt már látható lesz Presser Gábor, Fenyő Miklós és Demjén Ferenc koncertfelvétele, december 31-ig további felvételek kerülnek ki a már felvett, de még nem publikáltak közül. A zenészek megsegítésére életre hívott Raktárkoncert kulisszatitkai és backstage videói továbbra is megtekinthetők a sorozat hivatalos Facebook-oldalán és a raktarkoncert.hu oldalon, ahol többek között bepillantást lehet nyerni egy-egy koncert dalaiba, a színpad mögötti pillanatokba.

 

Ha tetszett a cikk, akkor kattintson a tetszik gombra vagy kövessen minket Facebook és Instagram oldalunkon!

Utazzon!
Ezek is érdekelhetnek