Jövőre már nem csak a Tisza-tónál élvezhetjük a Természet Operaházát

A Természet Operaháza fesztivált jövőre nemcsak a Tisza-tó mellett, hanem a Velencei-tónál, 2022-től pedig a Balatonnál is megrendezik majd. Az új helyszíneken Magyar Tavak Fesztiválja néven találják majd meg őket az érdeklődők – olvasható a Hírbalaton.hu oldalán. 

Jövőre a Velencei-tónál is, 2022-ben pedig a BalatonnálForrás: Tisza-tavi Fesztivál - Opera of the Nature / Facebook.com

A vízparti operafesztivál ötletgazdája és fesztiváligazgatója elmondta, hogy a Természet Operaháza – Tisza-tavi Fesztiválon a koncertek mellett mindig szerveznek zenei betétekkel fűszerezett tókerülő kerékpártúrát és csónaktúrát is, és ez nem lesz másként a leendő fesztiválhelyszíneken sem.

A Tisza-tavi Fesztivált és a leendő Velencei-tó melletti fesztivált Miklósa Erika Kossuth-díjas operaénekes személye is összeköti majd, aki a kezdetektől a Természet Operaháza szereplője és nagykövete. Az operaénekes a jövő évtől induló társfesztiválnak is meghatározó személyisége lesz. A társfesztivál művészeti vezetője pedig Pataki Bence operaénekes lesz.

 

Ha tetszett a cikk, akkor kattintson a tetszik gombra vagy kövessen minket Facebook és Instagram oldalunkon!

Utazzon!
Ezek is érdekelhetnek