A bejelentés után sorra mondják vissza a nyár végi fesztiválokat

A Strand, a Fishing on Orfű, a Szegedi Ifjúsági Napok, a B my Lake, a Paloznaki Jazzpiknik már visszamondta az idei fesztivált.

A koronavírus-járvány miatt idén szinte biztosan elmarad az összes nyári fesztivál, a márciusi bejelentés után az már világossá vált, hogy augusztus 15-ig nem lehet tömegrendezvényt tartani Magyarországon, de a szervezők még bizakodtak benne, hogy a korlátozásokat a nyár végére feloldják. Hazánkban a vendéglátóhelyek ugyan megnyitottak, de továbbra sem tarthatnak 500 főnél nagyobb eseményeket, így a nagyobb koncertek mellett természetesen a különböző fesztiválok is sorra elmaradnak.

Idén elmarad az EFOTT isForrás: Karancsi Rudolf / Képszerkesztőség / EFOTT

Azonban a csütörtöki kormányinfón bejelentették, amit már korábban is sejteni lehetett, vagyis, hogy az 500 főnél nagyobb rendezvényekre vonatkozó korlátozások augusztus 15. után is érvényben maradnak, és a hírre reagálva a szervezők sorra jelentik be a nyárvégi események törlését. Már most biztos, hogy elmarad a Strand Fesztivál, a Fishing on Orfű, a Szegedi Ifjúsági Napok, a Kolorádó, a B my Lake fesztivál, a FEZEN, az EFOTT, valamint a Paloznaki Jazzpiknik is.

Ám a jelek szerint a nem zenei fesztiválokra is hatással van a döntés, elmarad az idei Gyulai Pálinkafesztivál, valamint a Balaton Piknik is, Szegeden pedig a SZIN mellett a Deja Vu fesztivált sem tartják meg idén.

Szóljon hozzá
0 hozzászólás
Ha tetszett a cikk, akkor kattintson a tetszik gombra vagy kövessen minket Facebook és Instagram oldalunkon!

Utazzon!
Ezek is érdekelhetnek