Augusztus végén jön a Kolorádó Fesztivál, íme a program

Sztárvendégként lép fel a Kokoroko nevű londoni konzisokból alakult jazz formáció augusztus 26-a és 29-e között a Budai-hegység erdeiben, a Kolorádó Fesztiválon - adja hírül az MTI.

Kolorádó FesztiválKolorádó Fesztivál/Facebook

Néhány korábban bejelentett előadó a koronavírus-járványhoz kapcsolódó okok miatt, - utazási korlátozások, kötelező karantén hazatéréskor, egyéni döntés - lemondták a fellépést, de így is 70 előadóra számíthatunk.

Az előadók között szerepel a Kokoroko, aki az Abusey Junction című számával futott be 2018-ban. A csapat Nyugat-Afrika zenei örökségét hozza el Magyarországra az afrobeattől a highlife-ig.

Az új külföldi fellépők táborát erősíti a holland upsammy. Az amszterdami művésznő (eredeti neve Thessa Torsing) egy hónapja megjelent bemutatkozó stúdiólemezével, a Zoommal komoly sikert arat a holland újhullámos színtéren.

Ami a hazai előadókat illeti, legújabb lemezével tér vissza a Galaxisok, fellép a Gustave Tiger, a Mordái; az On The Low ernyője alatt az Ibbigang, AKC, Lenszkij és Figura is. Koncertet ad a Black Bartók, Zagar pedig egy új élő szettel lép színpadra. A kevésbé ismertek közül izgalmasnak ígérkezik a Dupla Eutanázia, az Agavoid és a Puma Danger koncertje, mindhárman új lemezeiket mutatják be, illetve a Kolorádóban debütál élőben a Flanger Kids, valamint Villö Acetone.

A korábban is tervezett fellépők közül nem lépett vissza és eljön mások mellett az elektro nagyasszonya, a német Helena Hauff, a brit Daniel Avery, a szintén német Hunee, illetve a japán Bo Ningen is.

A program az eredetileg tervezettnél két héttel később kerül megrendezésre. A már megvásárolt bérletek automatikusan és teljes körűen érvényesek az új dátumra. Aki a módosított dátumon nem tud részt venni, az felhasználhatja a jegyét a 2021-es Kolorádó Fesztiválon - írják a szervezők, honlapjukon.

Ha tetszett a cikk, akkor kattintson a tetszik gombra vagy kövessen minket Facebook és Instagram oldalunkon!

Utazzon!
Ezek is érdekelhetnek