Mi is részesei lehetünk az egyik legismertebb rendező új filmjének

Ridley Scott és Kevin Macdonald rendezők egy YouTube-videóban tették közzé azt a felhívást, amiszerint a közönség beküldött videóiból szeretnének dokumentumfilmet készíteni, 2020 feje tetejére állt időszakáról. Mint mondták, Life in a Day című produkciójukhoz kérik a felvételeket. A dokumentumfilm a Föld egy napját akarja bemutatni.

A 82 éves Ridley Scott és az 52 éves Kevin Macdonald arra kérte a nézőket, hogy akit érdekel a produkció, az július 25-én készítsen a napjáról, vagy annek egy számára fontos pillanatáról videót, majd töltse fel azt a lifeinaday.youtube platformra – olvasható a people.com oldalán.

"Mindenki és bárki lényeges ebben a filmben, teljesen mindegy, hogy mit tapasztal. Nyilván mindenki számára rendkívüli ez az év, és ez tükröződik majd a felvételekben, de elsősorban a személyes tapasztalatok fontosak a készülő film számára. A valóságot akarjuk hitelesen megmutatni. Csináljunk együtt filmet!" - hangsúlyozta Macdonald a felhívásban.

A dokumentumfilmet, ami egyébként egy korábbi hasonló film folytatása a Sundance Filmfesztiválon mutatják be, és bárki megnézheti majd a YouTube-on. A rendezők szeretnék, ha erre a filmre visszatekintve el lehetne mondani: tényleg ilyen volt az élet 2020-ban.

Jelenet a korábbi dokumentumfilm egyik videójábólForrás: Life in a Day / Youtube screenshot

A videók lényege, hogy legyenek nyersek, a két rendező nem kér agyon filterezett, kicsinosított, túl effektezett videókat, csak a mindennapok valóságát szeretnék látni. A feltöltési oldalon minden fontos információt megtalálunk a videókészítéssel kapcsolatban. A filmecskéket július 25-től augusztus 2-ig lehet feltölteni az oldalra. 

Ha tetszett a cikk, akkor kattintson a tetszik gombra vagy kövessen minket Facebook és Instagram oldalunkon!

Utazzon!
Ezek is érdekelhetnek