Ingyenes szerenádokkal pezsdítik fel a nyári hangulatot Sopronban

  Ingyenes szerenádot hallgathat meg, amennyiben egy nyári, szerda délután látogatja meg Sopron hangulatos óvárosát. A helyiek a "Szerdai Szerenád" programmal szeretnék felpezsdíteni a belvárosi hangulatot.

  Sopron óvárosa a magasbólForrás: Shutterstock / Készítette: mr.csongor

  A nyár folyamán minden szerdán 18.00 órai kezdettel szólal meg a könnyed komolyzene a belváros különböző pontjain. A következő alkalom július 8-án lesz, amikor a Liszt Teraszon, pontosabban a Liszt Központ előtt a Soproni Liszt Ferenc Szimfonikus Zenekar vonósegyüttese zenél majd.

  A körülbelül félórás koncerteken a Soproni Liszt Ferenc Szimfonikus Zenekar és a Győri Filharmonikus Zenekar kamaraegyüttesei muzsikálnak felváltva - kiegészülve a soproni HJAMI zeneiskola növendékeivel.

  A program célja, hogy a karantén időszak után jobb kedvre derítse a városlakókat és újszerű, színvonalas élő zenei élménnyel gazdagítsa a belvárosi turisztikai palettát - tudtuk meg a programsorozat beharangozójából.

  Szóljon hozzá
  0 hozzászólás
  Elsőként értesülne legfrissebb híreinkről és induló nyereményjátékainkról? Regisztráljon és iratkozzon fel hírlevelünkre! Ha tetszett a cikk, akkor kattintson a tetszik gombra vagy kövessen minket Facebook és Instagram oldalunkon!

  Utazzon!
  Az oldalról ajánljuk!