Új élményeket kínál az Airbnb online programjainak nyári kiadása

  Az Airbnb áprilisban indította el online élményeket kínáló kezdeményezését, amely különböző virtuális programokat ajánl a világ minden tájáról a főzéstől a táncórákig. Most a cég előállít a sorozat nyári, olimpiai fókuszú kiadásával. Elindítják például az „Ünnepeljük az olimpia szellemét sztársportolókkal" című sorozatot, amelyen olimpiai és paralimpiai sportolókkal léphetnek kapcsolatba az érdeklődők és tanulhatnak tőlük - adja hírül a Travel and Leisure.

  Forrás: G-Stock Studio/shutterstock.com

  A Broadway musicalek otthonról című rendezvényen a világhírű előadások stábtagjai, dizájnerei és táncosai elevenítik fel a zenés élményt, emellett az érdeklődők egy virtuális Pride-héten is részt vehetnek LGBTQ házigazdák vezetésével.

  Természetesen a jól bevált sütős-főzős programok sem maradhatnak ki a kínálatból, de a természetbarátok is megtalálhatják a számításaikat például az online méhészkedésen vagy növénytermesztésen keresztül. Az aktuális programkínálat itt érhető el.

  Szóljon hozzá
  0 hozzászólás
  Elsőként értesülne legfrissebb híreinkről és induló nyereményjátékainkról? Regisztráljon és iratkozzon fel hírlevelünkre! Ha tetszett a cikk, akkor kattintson a tetszik gombra vagy kövessen minket Facebook és Instagram oldalunkon!

  Utazzon!
  Az oldalról ajánljuk!