Mi lesz a nyárral? Beszélgetés-sorozatot indított róla a Nagyon Balaton

A május 4-én indult beszélgetés-sorozatban, minden héten a Balatont járják majd körbe a megszólalók, alkalmanként más-más MOL Nagyon Balaton esemény (többek között a Balaton Sound Official, a Strand Fesztivál Official, a B my Lake Festival Official, a Paloznaki Jazzpiknik, a Klassz a pARTon, a Balaton Camino, a Kultkikötő, a VeszprémFest, a Művészetek Völgye, a Veszprémi Utcazene Fesztivál, és az NN Ultrabalaton) főszervezőjét megszólítva.

Csopaki hangulat, reméljük még idén átélhetjükForrás: Bence Balla-Schottner / Unsplash

A házigazdák Lobenwein Norbert, a MOL Nagyon Balaton rendezvénysorozat alapítója és Könyves Dina szerkesztő-műsorvezető lesznek, akik az online konferencia beszélgetések során olyan témákat érintenek majd, ami mindenkit, a szervezőket és a nyári, szabadtéri, balatoni kultúrára éhes hallgatókat is érinti. Szó lesz a fesztiválok, programsorozatok és sportprogramok múltjáról, jelenéről és a jövőbeli tervekről is.

A beszélgetés-sorozat első eseményén például arrol volt szó, hogy mint mi lesz az idei nyárral? Lesz-e lehetőségünk a klasszikus vakációra strandolással, lángossal, hekkel és mindennel, amitől a balatoni nyaralás annyira különleges helyet foglal el a szívünkben? Milyen lehetőségek várják majd az ide látogatókat, és mik segíthetik a turizmus újraéledését?

A sajtóközleményben és az esemény Facebook oldalára kerülnek majd fel a beszélgetések, melynek első adását már vissza lehet nézni a Nagyon Balaton Official Facebook oldalán. A következő beszélgetés időpontját szintén itt teszik majd közzé a szervezők.

Ha tetszett a cikk, akkor kattintson a tetszik gombra vagy kövessen minket Facebook és Instagram oldalunkon!

Utazzon!
Ezek is érdekelhetnek