Két magyar startup privát koncertközvetítő szolgáltatást indított

Két magyar startup vállalkozás, a zenészeket menedzselő Banding, és a fotósokat és ügyfeleiket összekapcsoló Photon indította el közös szolgáltatását, a Dalok Bentre névre keresztelt projektet, aminek keretében zártkörű koncerteket szerveznek ismert hazai előadókkal. 

Dalok Bentre projekt

A koncerteket online, élőben közvetítik megrendelőik számára, akik a szolgáltatás megvásárlásával nemcsak egy közösségi élmény részesei lehetnek, de a nehéz helyzetbe került zenészeket, és egy jótékonysági akció keretében a koronavírus-járvány elleni harcot is támogatják. A koncertekből származó bevétel 1% százalékát ugyanis a Magyar Vöröskereszt számára ajánlják fel a szervezők – írják sajtóközleményükben.

A videókonferenciának köszönhetően az interaktív, zártkörű online koncertekre cégek és baráti társaságok jelentkezését is várják a szervezők. A Dalok Bentre weboldalán már elérhető a projekthez csatlakozott zenészek listája, akik között olyan előadók is megtalálhatók, mint a Bohemian Betyars, Csorba Lóci (Lóci játszik), a friss lemezzel jelentkező Fran Palermo, az Ivan & the Parazol és Odett, de a szervezők folyamatosan várják további zenészek jelentkezését is.

Forrás: The Photon

A kezdeményezést Szesztay Dávid zenész első szólólemezének címével is támogatta, a csapat ugyanis tőle kölcsönözte a projekthez a beszédes "Dalok Bentre" elnevezést. 

A koncerteket a Photon stábja közvetíti, a nézők pedig testközelből követhetik az eseményt, akár egy klubkoncerten. Azzal a különbséggel, hogy az előadás interaktív beszélgetés is egyben, a résztvevők koncert közben csetelhetnek is a zenészekkel, akik a dalok között válaszolnak a kérdésekre.  

Az érdeklődők a weboldalon találhatnak információt a projekthez már csatlakozott zenészekről, és e-mailben vehetik fel a kapcsolatot a szervezőkkel. Az árajánlat megküldését követően már csak az időpont egyeztetése marad hátra. A csapat a Zoom alkalmazásán keresztül streamel.

Ha tetszett a cikk, akkor kattintson a tetszik gombra vagy kövessen minket Facebook és Instagram oldalunkon!

Utazzon!
Ezek is érdekelhetnek