Otthoni filmnézős játékra invitálja a Secret Cinema

A londoni székhelyű, immerzív moziélményeket kínáló Secret Cinema ezúttal az otthonába viszi a hasonló rendezvényektől megszokott hangulatot, hogy a nappalijában élvezhesse a játékot - adja hírül a faroutmagzine.com.

Forrás: MinDof/shutterstock.com

A Secret Sofa névre keresztelt filmklub-sorozat hét héten keresztül, péntekenként fut, és ma kezdődik Wes Anderson Grand Budapest Hoteljével, melynek vetítéséről azonban mindenkinek saját magának kell gondoskodnia.

A lényeg, hogy a résztvevők azonos időpontban, vagyis magyar idő szerint 8.30-kor nyomják meg a play gombot, hogy virtuálisan együtt nézhessék a többiekkel az alkotást. És hogy mitől lesz az élmény immerzív? Aki regisztrál az eseményre, kap egy e-mailt, amely részletes instrukciókat tartalmaz a filmnézés körülményeire vonatkozóan.

Az emailen keresztül lehet csatlakozni az online közösséghez, emellett ruha-, étel- és italötleteket kap, de a javaslatok még arra is kiterjednek, hogy mit táncoljon és hogyan viselkedjen. Persze, mindenki maga dönti el, hogy mennyire merül el a játékban.

Ha tetszett a cikk, akkor kattintson a tetszik gombra vagy kövessen minket Facebook és Instagram oldalunkon!

Utazzon!
Ezek is érdekelhetnek