Ezeket a programokat a fotelből nézheti élőben

Miután egy darabig most nem lehet élő rendezvényeket tartani, és egyébként is jobb, ha aki teheti, otthon marad, érdemes az online kulturális kínálatból böngésznünk. Szerencsére több intézmény is közvetíti az előadásait, ezekből válogattunk az Élő közvetítések koronavírus idején elnevezésű Facebook-csoport alapján.

Forrás: Free-Photos/pixabay.com

"Zenére szükség van, ilyenkor még inkább" - jelmondattal a Budapesti Fesztiválzenekar minden este 19.45-től Karanténesteket tart, hogy a nagyzenekari hangversenyek hiányában is zenei élményt biztosítsanak a közönségnek. Az online követhető kamarakoncerteket a zenekar honlapján tekinthetik meg.

A B32 Galéria ma este a "rendes" menetrend szerint Varga Ádám Túlélő című előadásának adnak otthont, ám mivel ez nem lehetséges, a színművész rendelkezésre bocsátotta a darab SZFE diplomaelőadását, amit a meghirdetett időpontban, március 16-án 19 órakor láthat a közönség egyszeri követítésként, a B32 Facebook oldalán. Hagyományos színházi előadás lesz, vagyis amint vége, a videó már nem lesz elérhető. 

Az Első Magyar Karantén-színházról korábban mi is hírt adtunk, ma 19 órától Dennis Kelly: After the End című darabjának felolvasószínházi változatát láthatják a TRIP hajóról.

Bár nem élő közvetítés, ha a fizikai utazás épp akadályokba ütközik, jól esik egy kis virtuális barangolás, a Másfélmillió lépés Magyarországon adásai elérhetők a Túraoldal weblapján.  

Ha tetszett a cikk, akkor kattintson a tetszik gombra vagy kövessen minket Facebook és Instagram oldalunkon!

Utazzon!
Ezek is érdekelhetnek