Puskin-művek ihlette park nyílik Szentpéterváron

  Szentpétervár 2023-ra olyan tematikus parkot szeretne nyitni, mely életre kelti a modern orosz irodalom atyjának tekintett Alekszandr Puskin meséit és verseit - adja hírül a Moscow Times.

  Park Szentpéterváron - illusztrációForrás: Igor Schubin/pixabay.com

  A 17 000 négyzetméteres, Puskin meséi után Lukomorjénak nevezett látványosságot a Jora Vision holland formatervező cég álmodta meg. Mint a cég sajtóközleményében írták, szeretik az egyedi történeteket, és izgatottan várják, hogy életre keltsék ezeket egy olyan közönség számára, amely még nem mozog otthonosan a témaparkok és immerzív látványosságok világában.

  A park három zónából áll majd - egy palotából, egy városból és egy kikötőből, melyek mind Puskin történeteinek képzeletbeli helyszínein alapulnak, emellett tó, mesebeli erdő és jarmarka, vagyis orosz vásár is lesz majd a területen. Az interaktív park, amelyet Puskin-hősöket játszó színészek népszerűsítenek majd, különböző karneváloknak, előadásoknak és mesterkurzusoknak fog otthont adni.

   

  Szóljon hozzá
  0 hozzászólás
  Elsőként értesülne legfrissebb híreinkről és induló nyereményjátékainkról? Regisztráljon és iratkozzon fel hírlevelünkre! Ha tetszett a cikk, akkor kattintson a tetszik gombra vagy kövessen minket Facebook és Instagram oldalunkon!

  Utazzon!
  Az oldalról ajánljuk!