Ha kedveli a dzsesszt, Újvidéken a helye!

  Idén november 14. és 16. között szervezik az újvidéki dzsessz fesztivált, azonban a város már holnaptól felpörög, megkezdődnek ugyanis a rendezvény ingyenes bevezető- és kísérőprogramjai.

  A 21. alkalommal megrendezésre kerülő fesztivál elő-rendezvényén, azaz november 9-én egynapos dzsesszmaratonnal adják meg az alaphangulatot. A koncerteket az újvidéki Selyemgyár Művelődési Állomáson tartják.

  Dzsessz zene szól Újvidéken - illusztrációForrás: Shutterstock / Készítette: BlurryMe

  Érkeznek fellépők Veszprémből, Temesvárról és Materából, de jelen lesz majd a magyarországi Németh Kyra Smallchestra, az újvidéki Okatonik, a Quarters Quartet, az Adam Jarmzik Quintet és még sokan mások.

  Maga a fesztivál november 14-én kezdődik, amikor fellép Aleksandar Dujin zongorista és zeneszerző is. A rendezvényt sok érdekes program kíséri: a koncerteken kívül lesz könyvbemutató, előadások a dzsessz művelődéstörténeti momentumairól, de a témába vágó fotókiállítást is láthatnak a vendégek.

  A rendezvény fő helyszíne az újvidéki Szerb Nemzeti Színház lesz. A november 14. és 16. között zajló  fesztivál napijegyei 800 dinárba, átszámolva 2200 forintba kerülnek, az egész rendezvényre szóló bérletek pedig 2200 dinárért, azaz 5900 forintért vásárolhatók meg a színházban - tudtuk meg a vajdasági Magyar Szó híréből.

  Szóljon hozzá
  0 hozzászólás
  Elsőként értesülne legfrissebb híreinkről és induló nyereményjátékainkról? Regisztráljon és iratkozzon fel hírlevelünkre! Ha tetszett a cikk, akkor kattintson a tetszik gombra vagy kövessen minket Facebook és Instagram oldalunkon!

  Utazzon!
  Az oldalról ajánljuk!