Maratoni vetítéssel indul a magyar klipszemle

Idén is a CAFe Budapest keretében rendezik meg a 4. Magyar Klipszemlét, ezúttal a budapesti az Akvárium Klubban. A program október 10-én 14 órától maratoni vetítéssel indul majd a NagyHallban, a vetítést egy külön premieres blokk zárja Lucrecia Protellor, Gege, a Twentees, EPMK ft. pHLaT, Szabó Feri, Imre Kiss & Norwell és a Kelemen Kabátban eddig még sehol be nem mutatott videóival és Rúzsa Magdi legújabb klipjével.

Forrás: freestocks-photos/pixabay.com

Végül 21 órakor Hajós András és Fluor műsorvezetésével derül fény a nyertesek kilétére. A KisHallban szintén 14 órától, klipvetítéssel kezdődnek a programok, 17 órától pedig akusztikus koncerttel lép fel Henri Gonzo, Odett, Lóci, Bérczesi Robi és Szakács Gergő is.

Mindeközben a VOLT Lokálban szakmai programok várnak, majd este 8 órakor a Lóci játszik - Panelparadicsom című klipjét lehet megtekinteni. A díjátadót követően az ABSOLUT Afteren újra kinyitja kapuit a VOLT Lokál és Diszkó Márk x DJ Katapult, Izil és a Kemény Bánás Mode DJ setjével zárja az idei Klipszemlét. További információk az esemény holnapján és Facebook-oldalán találhatók.  

Ha tetszett a cikk, akkor kattintson a tetszik gombra vagy kövessen minket Facebook és Instagram oldalunkon!

Utazzon!
Ezek is érdekelhetnek