Népszerű magyar előadók lépnek fel a belgrádi Todo zenei fesztiválon

  A magyar zene az idei Todo mundo belgrádi zenei fesztivál meghatározó eleme. Az október 3-ig tartó rendezvényen fellép a Magos együttes, de a szerb közönségnél is népszerű Lajkó Félix is színpadra áll új triójával.

  Lajkó Félix is fellép a rendezvényenForrás: Facebook / World Music Festival "Todo Mundo"

  A magyar előadók mellett természetesen a régió ismert zenészei is fellépnek, az érdeklődők pedig számos koncerten és előadáson vehetnek részt.

  Ma este 9 órakor a belgrádi rádió hatos stúdiójában a spanyol Viguela zenekar koncertezik, holnap pedig ismét magyar zenekaré a főszerep az egyetemi kultúrközpontban: Daniel Lazar és Almir Mešković koncertje után a Babra zenekar lép színpadra, akik a dél-szlovén hagyományokat követve muzsikálnak. 

  Csütörtökön szintén a kultúrközpontban elsőként egy harmonika-ének kombinációt hallhatunk Merima Ključo és Jelena Milušić közreműködésével. A rendezvényt a Shira U'tfila zenekar fellépése zárja, akik zenéjét egyre többen ismerik nemcsak Szerbiában, de Európában is.

  Szóljon hozzá
  0 hozzászólás
  Elsőként értesülne legfrissebb híreinkről és induló nyereményjátékainkról? Regisztráljon és iratkozzon fel hírlevelünkre! Ha tetszett a cikk, akkor kattintson a tetszik gombra vagy kövessen minket Facebook és Instagram oldalunkon!

  Utazzon!
  Az oldalról ajánljuk!