Apró holdjárós szobrocskára bukkanhatnak a Hold utcában

  Egy tizennégy karátos autó, egy búvár, Lisa Simpson, Noé bárkája és Seress Rezső miniszobra után egy újabb Kolodko-kisremek jelent meg a belvárosban. Az ungvári származású, de anyai ágon magyar szobrászművész az alkotásai többségét gerillaakcióval helyezi ki, az ezekről készült fotókat pedig rendszeresen Facebook-oldalára is feltölti. A múlt héten például egy miniatűr űrhajóst fuvarozó holdkomp jelent meg a Hold utcában, majd nem sokkal később a róla készült fotók a közösségi oldalán.

  Forrás: Kolodko Mihály / Facebook

  Ma már Budapest 16 pontján is találkozhatunk ilyen apró műremekkel, és ezt a 16 helyet nemrég egy térképen is megjelölte Bába Imre grafikus, amely most már a városi sétálóknak segít a szobrok felkutatásában. Akik tehát szeretnék felkeresni az összes helyet, ahol a szobrok rejtőznek, azoknak a Bem rakpart, a Belgrád rakpart, a Széll Kálmán tér, a Király utca, a Károly körút, az Akácfa utca, a Dohány utca és most már a Hold utca környékén is érdemes keresgélniük.

   

  Szóljon hozzá
  0 hozzászólás
  Elsőként értesülne legfrissebb híreinkről és induló nyereményjátékainkról? Regisztráljon és iratkozzon fel hírlevelünkre! Ha tetszett a cikk, akkor kattintson a tetszik gombra vagy kövessen minket Facebook és Instagram oldalunkon!

  Utazzon!
  Az oldalról ajánljuk!