Utcazenészek lepik el a pécsi Széchenyi teret a hétvégén

  Rengeteg koncerttel, családi programmal és hagyományőrző műsorral várja az érdeklődőket a szeptember 26. és 29. között zajló Pécsi Napok fesztivál.

   

  Forrás: Shutterstock

  A Pécsi Napok mind a 3 napja alatt délelőttől kora estig a hagyományőrző, a kulturális, valamint a gyerekporgramoké a főszerep. Különböző előadásokat, workshopokat látogathatnak az érdeklődők, ahol több mint száz program közül választhatnak.

  A péntek estét az egyik legnépszerűbb hazai énekes, Molnár Ferenc Caramel nyitja meg a város főterén, a Széchenyi téren, majd őt a Band Of Streets követi, akik hangulatos utcazenével szórakoztatják a közönséget. Szombaton a nagyszínpadon zenél Pápai Joci, aki DJ Venom fellépését megelőzően énekel a megyeszékhelyen, majd vasárnap este következik a Parno Graszt és David Yengibarian.

  A fesztiválról bővebb tájékoztatást talál a www.pecsiprogram.hu oldalon.

  Szóljon hozzá
  0 hozzászólás
  Elsőként értesülne legfrissebb híreinkről és induló nyereményjátékainkról? Regisztráljon és iratkozzon fel hírlevelünkre! Ha tetszett a cikk, akkor kattintson a tetszik gombra vagy kövessen minket Facebook és Instagram oldalunkon!

  Utazzon!
  Az oldalról ajánljuk!