Egy jó szerb-magyar buliért érdemes becélozni Óbecsét

  Ingyen lehet bulizni az Óbecse éjjele elnevezésű rendezvény magyar és szerb koncertjein június 15-én. A szomszédos Szerbia kisvárosának rendezvényén a magyarországi Ladánybene 27 zenekar is fellép.

  Június közepén érdemes becélozni Óbecsét egy jó buliértForrás: Shutterstock / Készítette: Dmitrijs Kaminskis

  A magyar együttes nyolc órakor kezdődő fellépése után a közkedvelt szerb együttes, a Parni valjak teremt balkáni hangulatot a vajdasági településen, majd éjféli tűzijátékban gyönyörködhetnek a résztvevők, ami után a szintén ismert szerb együttes a S.A.R.S lép színpadra a város főterén.

  A rendezvény keretében egy nappal korábban a Városi Színházban rövidfilmszemlét, művésztelepi kiállítást és egyéb koncerteket is szerveznek. A napokban a város központjában ingyenes pólókat osztogatnak majd a járókelőknek, így szeretnék népszerűsíteni a két napos rendezvényt. Tavaly több mint 10 ezer nézője volt az ingyenes koncerteknek – tudtuk meg a vajdasági Pannon RTV híreiből.

  Szóljon hozzá
  0 hozzászólás
  Elsőként értesülne legfrissebb híreinkről és induló nyereményjátékainkról? Regisztráljon és iratkozzon fel hírlevelünkre! Ha tetszett a cikk, akkor kattintson a tetszik gombra vagy kövessen minket Facebook és Instagram oldalunkon!

  Utazzon!
  Az oldalról ajánljuk!