A kiállítás, ahol úgy hullámzik a fény, mintha vízen járnánk

  A New York-i snarkitecture szereti feszegetni a határokat, ha kreativitásról van szó. Legújabb installációjukban a tér, a fény, a technológia és a dizájn kombinálása együttesen hoz létre lélegzetelállító hatásokat.

  Az emberi jelenlét hatására változik a fényForrás: INTERSECT BY LEXUS – NYC/Facebook

  Az ingyenesen látogatható bemutatóhelyen LED fények, halamas, áttetsző gömbök és hófehér felületek között bolyonganak a látogatók – teret az teszi igazán izgalmassá, ahogyan a felszerelt tükrök megsokszorozzák, és végtelenné teszik a fényeket és látványt magát, írja a desigboom.

  Az INTERSECT galéria harmadik emeletét elfoglaló SWAY című installációt 168 darab áttetszően fénylő gömb alkotja. A kiállítás interaktív, ami annyit jelent, hogy érintésre a gömbök változtatják a fényerőt és a színárnyalatot is, plusz, ha valaki végigsétál közöttük, akkor a gömbökön úgy hullámzik végig a fény, mintha vizet kavarnának fel a lépések.

  Szóljon hozzá
  0 hozzászólás
  Elsőként értesülne legfrissebb híreinkről és induló nyereményjátékainkról? Regisztráljon és iratkozzon fel hírlevelünkre! Ha tetszett a cikk, akkor kattintson a tetszik gombra vagy kövessen minket Facebook és Instagram oldalunkon!

  Utazzon!
  Az oldalról ajánljuk!