Több mint 200 film vár ránk a Magyar Filmhéten

  Megjelent az 5. Magyar Filmhét programja, az április 22. és 27. közötti eseményen több mint 200 filmet nézhet meg a közönség a Corvin moziban.

  Rekordszámú nevezés érkezett az idei Filmhétre, amit 2019. április 22-től 27-ig tartanak, így a kísérő programokkal együtt összesen 203 filmet vetítenek majd hét kategóriában a Corvin moziban. A kínálatban 21 nagyjátékfilmet nézhetnek meg, többek között olyan alkotásokat, mint a BUÉK, az Egy nap, a Valami Amerika 3. vagy az X - A rendszerből törölve című filmek – olvasható a sajtóközleményben és a filmhet.hu oldalán.

  Forrás: Magyar Filmhét / Facebook.com

  A közlemény szerint idén először a televíziós sorozatok is bekerültek a filmhét kínálatába. A televíziós forgalmazású filmek - tévéfilm, kisjátékfilm, dokumentumfilm, ismeretterjesztő film és animációs film és televíziós sorozatok - ingyenesen, a mozifilmek pedig kedvezményes, 500 forintos áron tekinthetők meg. Jegyek április 15-től válthatóak a Corvin Mozi jegypénztárában vagy online.

  Az 5. Magyar Filmhét nyitóeseményén ünnepélyes díjátadóra is sor kerül, ahol Andorai Péter, Bánsági Ildikó, Bodrogi Gyula, Koncz Gábor és Venczel Vera vehetik át életműdíjaikat a Magyar Filmakadémia Egyesületétől. Az április 22-i gála zárásaként a Camerimage operatőri fesztiválon nagy sikerrel bemutatott Fényképezte Zsigmond Vilmos című portréfilmet láthatja majd a közönség.

  Címlapkép: Magyar Filmhét / Facebook.com

  Szóljon hozzá
  0 hozzászólás
  Elsőként értesülne legfrissebb híreinkről és induló nyereményjátékainkról? Regisztráljon és iratkozzon fel hírlevelünkre! Ha tetszett a cikk, akkor kattintson a tetszik gombra vagy kövessen minket Facebook és Instagram oldalunkon!

  Utazzon!
  Az oldalról ajánljuk!