Operaelőadás és fényjáték az Uluru lábainál

  Hosszú évtizedek óta először zárják le, egyelőre úgy néz ki, hogy véglegesen az Uluru szikla környékét. Már önmagában az is szokatlan, hogy nem lehet megközelíteni a helyet, de ehhez jön egy kis extra csavar is: az ikonikus szikla ugyanis egy opera elődadás háttere lesz. És ez még csak a kezdet.

  Forrás: Opera Australia

  2019. november 2-án fogják megrendezni az előadást, így aki erre az egy alkalomra eljut, az valószínűleg valami olyasmit láthat, amire többé soha nem lesz lehetősége, írja a Lonely Planet. Valójában nem egyetlen operát választanak ki erre az estére, hanem Bizet, Puccini, Verdi és más világhírű zeneszerzők műveiből csendülnek majd fel a leghíresebb áriák.

  Opera AustraliaForrás: Opera Australia

  A szabadtéri előadás már a helyszín miatt is extravagáns lesz kissé, de ehhez jön még egy plusz látványelem is. Sok-sok üveggömb fog világítani a végtelen mezőben, miközben lemegy a nap: összesen 50 ezer, virágra emlékeztető, törékeny kis fényforrás fogja beragyogni a szürkületet.

  Szóljon hozzá
  0 hozzászólás
  Elsőként értesülne legfrissebb híreinkről és induló nyereményjátékainkról? Regisztráljon és iratkozzon fel hírlevelünkre! Ha tetszett a cikk, akkor kattintson a tetszik gombra vagy kövessen minket Facebook és Instagram oldalunkon!

  Utazzon!
  Az oldalról ajánljuk!