Ha látná a pápát élőben, itt regisztráljon!

  A Pontifex.ro honlapon kell bejelentkezniük mindazoknak, akik részt szeretnének venni Ferenc pápa június 1-i csíksomlyói miséjén – jelentették be a szervezők egy szerdai kolozsvári sajtótájékoztatón az MTI szerint.

  Ferenc pápa üdvözli híveit a Vatikánban, 2019 február 27-én.Forrás: NurPhoto/Massimo Valicchia/NurPhoto/Massimo Valicchia

  Amint Oláh Zoltán kanonok, a pápalátogatás sajtófelelőse elmondta, a regisztráció március 1-én kezdődik, és március 31-ig tart. Valamennyi regisztrált személy e-mailben vonalkódos belépőt kap, ami nélkül nem juthat be arra a kb. tízhektáros védett területre, amit a csíksomlyói hegynyeregben biztonsági okokból bekerítenek a hatóságok.

  A szervezők arra buzdítottak, hogy az érdeklődők lehetőleg csoportosan, a plébániáknak megfelelően jelentkezzenek, és csakis tömegközlekedési eszközökkel jöjjenek Csíksomlyóra.

  Szóljon hozzá
  0 hozzászólás
  Elsőként értesülne legfrissebb híreinkről és induló nyereményjátékainkról? Regisztráljon és iratkozzon fel hírlevelünkre! Ha tetszett a cikk, akkor kattintson a tetszik gombra vagy kövessen minket Facebook és Instagram oldalunkon!

  Utazzon!
  Az oldalról ajánljuk!