Mozizzanak át az újévbe!

Ha elkerülnénk a zajt és a tömeget, vagy csak valamilyen szilveszteri alternatívára vágynak, a mozis újév várás jó program lehet. Pesten az Uránia Nemzeti Filmszínház várja majd a nézőket 2018. december 31-én este, Budán pedig a Bem mozi szolgáltatja az esti filmet.

Forrás: shutterstock.com

A 20 órakor kezdődő vetítésekre még mindkét helyszínen lehet jegyet kapni. Az Urániában online, a Bem moziban előzetes regisztrációval, vagy a helyszínen fizetve.

A Bem moziban Stephen King regényének klasszikus filmadaptációját, az 1987-ben forgatott A menekülő embert vetítik, eredeti nyelven, magyar felirattal; főszerepben Arnold Schwarzeneggerrel. Az Uránia pedig egy zenés szilveszteri különkiadással készül. A Díszteremben a The Beatles – Egy nehéz nap éjszakája című kultfilm képkockái pörögnek majd. A digitálisan felújított változat most lesz látható először és utoljára a mozivásznon. A valósághű stílusban készült áldokumentumfilmet 1964-ben forgatták és John Lennon, Sir Paul McCartney, George Harrison és Ringo Starr egy napját követi nyomon, mikor viharként rájuk ront a hírnév. A 85 perces angol zenés filmet angol nyelven, magyar felirattal vetítik.

Ha tetszett a cikk, akkor kattintson a tetszik gombra vagy kövessen minket Facebook és Instagram oldalunkon!

Utazzon!
Ezek is érdekelhetnek