Áprilisban érkezik a Budapest Art Week

  A hat napon át tartó Budapest Art Week-et 2019. április 9. és 14 között rendezik meg közel hetven helyszínen. Az eseménysorozat több mint kilencven kiállítással és azokhoz kötődő programokkal várja a képzőművészetek kedvelőit.

  A 2019-es Art Week középpontjában az orosz kortárs képzőművészet áll majd. A rendezvény főkiállításán a már ismert, nemzetközi nevek mellett olyan elismert orosz alkotók munkáival találkozhatnak – együttműködve a moszkvai Garage Múzeum kurátorával –, akiket Magyarországon még nem látott a közönség - olvasható az esemény Facebook oldalán.

  Forrás: Budapest Art Week / facebbok.com

  A belépő megvásárlásával hat napon át a nemzetközi színtéren is elismert klasszikus, illetve újgenerációs galériák és vezető múzeumok gyűjteményeiből válogathatnak majd, illetve részt vehetnek olyan kísérőprogramokon is, mint a vezetett séták, tárlatvezetések, múzeumpedagógiai foglalkozások, beszélgetések és műteremlátogatások.

  További információkat, az Art Week helyszíneit, galériáit és bérleteit megtalálják a rendezvénysorozat honlapján.

  Szóljon hozzá
  0 hozzászólás
  Elsőként értesülne legfrissebb híreinkről és induló nyereményjátékainkról? Regisztráljon és iratkozzon fel hírlevelünkre! Ha tetszett a cikk, akkor kattintson a tetszik gombra vagy kövessen minket Facebook és Instagram oldalunkon!

  Utazzon!
  Az oldalról ajánljuk!