Vasárnapig ingyen szól a jazz Érden

Tegnap kezdődött és vasárnapig tart az Érdi Jazz Fesztivál, amely negyedszerre hozza össze a jazz műfaj legjobb muzsikusait és szerelmeseit egy helyen. Pontosabban Érden belül három helyszínen, ugyanis a koncerteket a Művelődési Házban, a Zenei Könyvtárban és a Magyar Földrajzi Múzeum kertjében lehet meghallgatni. 

Csütörtökön például a Czirják Trió játssza a közeljövőben lemezen is megjelenő számaikat az érdi zenei könyvtárban. Pénteken már Hajdu Klára Quartet és Fekete-Kovács Kornél Liszt-díjas trombitaművész szórakoztatja a közönséget a Magyar Földrajzi Múzeum kertjében álló, felújított fedett kocsiszín alatt. Szombaton ugyanitt Kiss Attila kvartettje zenél, akikhez a szaxofonos Zolbert, a smooth jazz magyarországi úttörője is csatlakozik. 

László Attila - Oláh Kálmán Quartet feat. SosoForrás: Érdi Jazz fesztivál / Facebook

Vasárnap délután Varga Tivadar, Oláh Kálmán Jr., Csík Dániel és Márkosi András lép színpadra. Az esti zárókoncerten pedig a Balázs Elemér Group lép fel, amelyen legújabb lemezükről, a Sounds of Diversity-ről, valamint a The New BEGinning albumról is előadnak új dalokat. Az összes koncert ingyenesen látogatható, a programokról bővebben a fesztivál weboldalán olvashatnak.

Ha tetszett a cikk, akkor kattintson a tetszik gombra vagy kövessen minket Facebook és Instagram oldalunkon!

Utazzon!
Ezek is érdekelhetnek