300 forintért mozizhat a héten az egykori Örökmozgóban

Felújították az Erzsébet körúti Art+ Cinema Lugosi termét, amely során korszerűsítették a hangrendszert, a nagytermet 117 férőhelyessé bővítették, és komfortos székekkel szerelték fel. Ezeket a székeket pedig a héten párszáz forintos jegyárakkal is felavathatja.

Az egykori Örökmozgó mozi helyén 2015. október 1-jén nyitott meg az Art+ Cinema. A két arttermes mozi 2016-ban az Europa Cinemas nemzetközi mozihálózatnak is tagja lett. Az elmúlt három évben pedig tízmilliós nagyságrendű felújításon esett át. A Kertész Mihály kisteremben technikai, légtechnikai felújítás történt, a Lugosi Béla nagyteremben pedig többlépcsős korszerűsítés – írja oldalán az Art+ Cinema.

Forrás: Art+ Cinema

Ennek legújabb állomásaként most teljes egészében kicserélték a széksorokat, de a padló és a folyosó is új burkolatot kapott. A Lugosi teremben fejlesztették a hangtechnikát, a vetítéshez pedig mostantól DCP (Digital Cinema Package) technológiát használnak. A felújítás után korszerű, 117 székes teremmé szépült a Lugosi terem. 

A felújítás örömét a mozi augusztus 23-26-a között egységes, 300 forintos helyárakkal ünnepli. A hétvége során magyar sikerfilmek, fesztiválsikerek, családi filmek és premier előtti vetítések várják az érdeklődőket a VII. kerületi Erzsébet krt. 39. szám alatt. A kedvezményes vetítésekről bővebben a mozi oldalán olvashatnak.

Ha tetszett a cikk, akkor kattintson a tetszik gombra vagy kövessen minket Facebook és Instagram oldalunkon!

Utazzon!
Ezek is érdekelhetnek