Ismét reforméletmód fesztivál a Városligetben

Számos masszázzsal, életmód tanácsadással és egészséges reformételek kóstolójával várja a látogatókat az idén a Dürer Rendezvényházba költöző Napfényes Fesztivál június első hétvégéjén.

A Napfényes Fesztivál a reforméletmód egyik legnagyobb nyári rendezvényévé nőtte ki magát az elmúlt évek során. Idén június 5-én már tizenharmadik alkalommal költözik látványos vásári forgataggal együtt a Városligetbe, ám ezúttal a liget peremén található Dürer Rendezvényházba.

 

Fotó: Napfényes fesztivál

Az épületben és az előtte levő parkban reggeltől estig tartó előadásokkal és számos játékkal várják a látogatókat. A gyerekműsorok mellett lehet majd kézműveskedni, zsonglőrködni, de akár a meseösvényen is kalandozni. A nagyobbakat már Müller Péter író, Laár András előadóművész, Paksi Zoltán asztrológus és Váradi Tibor természetgyógyász, vallásbölcsész várja előadásaival. De lesz majd számos workshop és egyéni tanácsadás az egészséges életmódtól kezdve a művészetterápián át az önismeretig. Egy korty derű címmel pedig V.Kulcsár Ildikó a Nők lapja magazin újságírója is előadást tart.

A látogatók megismerkedhetnek a kineziológiával, megtudhatják miről szól egy családállítás, de kérdezhetnek majd asztrológustól vagy a természetes szülés kapcsán a dúláktól is. Mindemellett számos masszázstechnikát próbálhatnak ki, és megismerhetik a gerincápolás különféle módszereit is. Szülőknek fontos! A rendezvény ideje alatt gyerekvigyázó is működik.

 

Fotó: Napfényes fesztivál

A nagyszínpadon fellép Tóth Vera, a Fool Moon együttes, Kövi Szabolcs fuvolaművész és Galambos Fecó bűvész, a program pedig a Makám együttes lemezbemutató koncertjével zárul. A szabadtéri színpadon az apróságokat Malek Andrea és az EsZeMent MeseBand, a Mintapinty együttes, a Csipet Csapat zenekar és a népszerű Tintaló Cirkusz szórakoztatja. A programok mellett pedig egész nap a reformkonyhájáról ismert Napfényes Étterem és Cukrászda finomságait kóstolhatják a látogatók.

A fesztiválra a teljes árú belépőjegy 2500 forint, de a kedvezményekről és programokról bővebben itt olvashat.

Utazzon!
Ezek is érdekelhetnek