Idén ők lépnek fel a jazz Balaton-parti fővárosában

Idén ők lépnek fel a jazz Balaton-parti fővárosában

Idén nyáron, augusztus 4. és 6. között három napra Paloznak lesz a jazz balatoni fővárosa: a Paloznaki Jazz Piknik ismét világsztárokkal teli fesztiválprogrammal készül. Az elmúlt öt év alatt a rendezvény több ezer fős ünneppé nőtte ki magát, igazi Balaton-felvidéki hangulattal, fűben ülős jazz koncertekkel, minőségi borokkal és első osztályú külföldi és hazai előadókkal. A Homola Pincészet által szervezett fesztivál a nyár egyik leghangulatosabb programja, tavaly már több mint hatezren voltak rá kíváncsiak.

PiknikMelczer Zsolt / Paloznaki Jazz Piknik

2016 a Paloznaki Jazz Piknik jubileumi éve. Az 5. évfordulót egy különleges nulladik nappal nyitják a francia Ludovic Navarre house és nu jazz formációja, a világhírű St Germain ad egész estés koncertet a nagyszínpadon. Pénteken és szombaton izgalmas nemzetközi és hazai előadókkal készülnek, fellép a brit acid jazz csapat, az Incognito, a soul, a blues és a jazz határterületein egyensúlyozó olasz énekes, Mario Biondi, a Váczi Eszter Quartet.

De fellép Harcsa Veronika és a BinJip, Csemer Boggie, a Pankastic!, Marge, a Belau, a Kéknyúl Hammond Band, a Szőke Nikoletta Quartet, a Juhász Gábor trió, valamint Jász András és Barátai. A Sáfránkert melletti színpadon pedig fiatal tehetségek zenélnek majd egy vagy kétszemélyes formációkban.

IncognitoPaloznaki Jazz Piknik

A fesztivál alatt külön buszjárat indul Paloznakról a környező településekre, Füredre, Csopakra, Almádiba és Alsóörsre is, hogy könnyebb legyen a közlekedés és a szállások megközelítése. A piknikhangulatot piknikkosarak, behűtött borok, helyi termelői finomságok és plédek teszik teljessé. A fesztivál gasztronómiában is a minőséget képviseli, az északi part legfelkapottabb éttermei biztosítják majd a harapnivalókat.

Hasznos tudnivalók
Bővebb információ a fesztivál honlapján és Facebook-oldalán. Jegyelővétel pedig itt.
Kedvezményes jegyelővétel 2016. június 19-ig. A háromnapos early bird bérletek már mind el is elkeltek.
St Germain koncertjegy (aug. 4.) 5900 forint
Kedvezményes napijegy (aug. 5-6.) 6900 forint
2 napos bérlet: 8900 forint
Ha tetszett a cikk, akkor kattintson a tetszik gombra vagy kövessen minket Facebook és Instagram oldalunkon!

Utazzon!
Ezek is érdekelhetnek