Palacsintafesztivált tartanak Balatongyörökön

  Töltött, panírozott, csúsztatott, rakott vagy csőben sült - az április harmincadikai balatongyöröki Palacsintafesztiválon kiderül, hogy érdemes-e lecserélni a kakaós, baracklekváros és túrós palacsintákat.

  Fotó: Nyitott Balaton

  A fesztivál hagyományteremtő céllal jött létre néhány évvel ezelőtt, a tavalyi évben a rendezvény bekerült a Nyitott Balaton programsorozatba, idén pedig annak egyik kiemelt programja lesz. A balatongyöröki közösségi házban tartott fesztiválon fúvószenekar és néptánccsoport szórakoztatja közönséget, a legkisebb látogatók pedig a Varázshangok Játszóház animátoraival játszhatnak.

  Akik viszont éreznek magukban kellő kreativitást, azok benevezhetnek a palacsintakészítő- és forgató versenybe is, ahol a Palacsintás király és királynő címéért süthetik és dobálgathatják a palacsintákat is. A fesztivál ideje alatt folyamatos palacsintakóstolási lehetőséget garantálnak a szervezők. A programokról bővebben itt.

  Szóljon hozzá
  0 hozzászólás
  Elsőként értesülne legfrissebb híreinkről és induló nyereményjátékainkról? Regisztráljon és iratkozzon fel hírlevelünkre! Ha tetszett a cikk, akkor kattintson a tetszik gombra vagy kövessen minket Facebook és Instagram oldalunkon!

  Utazzon!
  Az oldalról ajánljuk!