Csapatépítés, meglepetés buli, legénybúcsú: indul a Travelo rendezvény melléklete

Nincs a munkahelyén külön ember a céges programok, tréningek, bulik szervezésére, és valahogy mindig önnél landolnak ezek a feladatok? Állandóan önre vár a baráti társaság közös hétvégéinek, a lány/legénybúcsúknak és a meglepetés buliknak a kitalálása? A családi események előbb maradnak el, mint hogy bárki más nekikezdjen a megszervezésüknek? Akkor a Travelo új, most induló melléklete a kedvence lesz.

Akár családi ünnepséget szervez, akár vállalati vezetőként vette kezébe a rendezvények lebonyolítását, itt mindig talál majd hasznos tippeket, izgalmas rendezvényhelyszíneket, váratlan fellépőket és programokat, amiket végre mindenki szeretni fog! És van pár ötletünk arra is, hogy hogyan delegáljon szervezési feladatokat családon, baráti társaságon és a cégen belül.

Hasznos tanácsok családi ünnepfelelősöknek

Meglepetés bulik, kerek évfordulók, egy eljegyzés vagy egy kinevezés megünneplése és a sok más ünnep, amit örömmel várunk... A gyomra legfeljebb annak a családtagnak ugrik össze, akire a szervezés hárul. Hol és hogyan fér el minden meghívott? Ki mit nem eszik meg a tervezett menüből? Vajon mit enne meg helyette? Hogy lehet ennyi mindent megfőzni, melegen tartani? Ha kész menüt rendelünk valahonnan, hol tároljuk a tálalásig?

Galéria: Csapatépítés, meglepetés buli, legénybúcsúHorvath / Northfoto

 A Travelo rendezvény melléklete mostantól jobbnál jobb tippekkel könnyíti meg a családi ünnepfelelősök életét. Megnézzük, mik azok a rejtett költségek, amelyek miatt végül akár drágább is lehet egy családi buli, ha otthon tartjuk, mint amennyiből akkor jöttünk volna ki, ha egy közeli szálloda különtermét vagy egy éttermet bérelünk ki. Könnyen, otthon is elkészíthető koktélokat mutatunk profi mixerek közreműködésével. Dietetikusok segítségével állítunk össze néhány olyan menüt, amihez bármikor nyúlhat, ha olyan vendégek is jönnek, akik miatt a szokásos alapanyagokat mellőznie kell.

Hogy a céges buli emlékezetes legyen

Egy-egy céges rendezvény még keményebb dió tud lenni, mint a családi események. Hiszen itt a legnagyobb igyekezet ellenére is sokszor kényszerből vannak jelen a résztvevők; mindenkinek lehet jobb dolga, mint ott ülni egy céges tréningen, vagy havi értékesítési bulin. Vannak, akik szerint csak kellő mennyiségű ital kérdése, hogy milyen jól sikerül a céges parti, de tüneti kezelés még soha nem hozott valódi megoldást. A Travelo most induló rendezvény melléklete megpróbál szakértők segítségével olyan gyakorlatokat és programokat bemutatni, amivel könnyen fenntarthatjuk a kollégák érdeklődését, és ami miatt aztán valóban örömmel vesznek részt a feladatokban.

Galéria: Csapatépítés, meglepetés buli, legénybúcsúMoodboard / Northfoto

 Olyan rendezvényhelyszíneket mutatunk be itthon és autópályán könnyen megközelíthető külföldi településeken, ahol fantasztikus kilátás nyílik a tréningteremből, vagy ahol miénk lehet zárás után még a szálloda wellness részlege egy privát bulira. De mondunk majd ötleteket rendhagyó csapatépítőkre is! Ha azonban csak egy konferenciatermet keres, azt is megtalálja partnereink részletes információkkal teli, könnyen használható adatbázisában.

Itt kereshet
Rendezvényhelyszínek között itt keresgélhet, szolgáltatók között itt. Ha pedig most csak úgy elutazna pihenni egyet, mielőtt a karácsony közeledtével elindul a rendezvényes hajrá, akkor javasoljuk, hogy belföldi pihenést itt, külföldi utakat pedig itt keressen.
Ha tetszett a cikk, akkor kattintson a tetszik gombra vagy kövessen minket Facebook és Instagram oldalunkon!

Utazzon!
Ezek is érdekelhetnek