Kincset érő matuzsálemek gurulnak végig Bükfürdőn

Régi autócsodák, zenevonat és 30Y jelzésű kultúrbusz - egészen különleges program várja azokat, akik ezen a hétvégén Bükfürdőre látogatnak.

Mister Classic 2014.Fotó: Visitbuk.hu

Szeptember 11. és 12-én a Nyugat-Dunántúl legsokoldalúbb fürdővárosába, Bükfürdőre költözik a Mister Classic szuperkupa versenyközpontja, így a város több pontján is megcsodálhatjuk a szebbnél szebb oldtimer és youngtimer autókat - írja a Turizmus.com.

A pénteki és szombati versenynap rajthelyszíne a Bükfürdő Gyógy-és Élménycentrum nyári bejárata, ahol a régi autók szerelmesei testközelből tekinthetik meg a lenyűgöző matuzsálemeket. A beérkezett regisztráció alapján közel 60 autócsodával neveztek be az idei versenyre, az induló autók között van Skoda, Mercedes Benz, BMW, Alfa Romeo, Ferrari, Porsche, Lancia, MG, Jaguar, Rollce Royce, Opel GT, Zsiguli, NSU és Vespa is. Az ünnepélyes befutó ceremóniára Bük város központjában kerül sor, szombaton délután a Büki Művelődési és Sportközpont elé érkeznek meg a verseny résztvevői.

Mister Classic 2014.Fotó: Visitbuk.hu

Másnap, szeptember 13-án a zene veszi át a főszerepet. 2015. évben Bük városa nyerte el a Magyar Dal Fővárosa kitüntető címet, ennek keretében számos élő zenei koncert, kiállítás, zenevonat és a 30Y jelzésű kultúrbusz érkezik a bükfürdői helyszínre - utóbbi utasterében koncertfotó-kiállítás is látható majd. Részletes program itt.

További híreket a Turizmus.com oldalon talál. A turisztikai szakma legfrissebb híreiért pedig iratkozzon fel a Turizmus Panoráma Bulletinre!
Ha tetszett a cikk, akkor kattintson a tetszik gombra vagy kövessen minket Facebook és Instagram oldalunkon!

Utazzon!
Ezek is érdekelhetnek