Három jó válasszal két főre szóló balatoni hajózást nyerhet!

Kedves olvasóink, lezárult a BAHART nyereményjátéka, amelyben páros balatoni hajózási élményt lehetett nyerni. Nagy örömünkre szolgál, hogy ilyen sokan játszottak velünk. A szerencsés nyertest már ki is sorsoltuk, nevét az oldal aljára görgetve találják, de a Travelo Facebook- és Instagram-oldalán is közzétesszük.

 

A 2021-es év a balatoni hajózás életében is fontos mérföldkő, amelyet a Balatoni Hajózási Zrt. (BAHART) színes programsorozattal, látványos aktivitásokkal és felújított hajókkal ünnepel. Június 12-től már nyári menetrend szerint közlekednek a személyhajók a Balatonon, a sétahajók 10 kikötőből indulnak, a települések közötti hajójáratok pedig 9 útvonalon szállítják az utasokat. Ezen hajóutak egyikén most egy szerencsés olvasónk is részt vehet a párjával. 

Véget ért a játék, megvan a nyertes!

A június 27-én lezárult játékunk sorsolásának eredményeképpen Zóka István egy két főre szóló menettérti hajózást biztosító BAHART ajándékutalványnak lehet tulajdonosa. A szerencsés nyertest a megadott e-mail címen fogjuk értesíteni a nyeremény átvételéről. Gratulálunk a nyertesnek, kellemes hajózást kívánunk!

Ha tetszett a cikk, akkor kattintson a tetszik gombra vagy kövessen minket Facebook és Instagram oldalunkon!

Ezek is érdekelhetnek