Nosztalgiázzon a Kis-Duna mentén és élvezze a kedvezményeket!

Kedves olvasóink, lezárult a Kis-Duna mente kéthetes nyereményjátéka. Nagy örömünkre szolgál, hogy ilyen sokan játszottak a HungaryCard Basic kártyákért. A 20 db kedvezménykártya nyerteseit már ki is sorsoltuk, nevüket az oldal aljára görgetve találják, de a Travelo Facebook- és Instagram-oldalán is közzétesszük.

Forrás: Fajta Attila, Szadai Roland, Várszegi Róbert, Zamody Gábor

Idén 6. éves évfordulóját ünnepli az a gyűjtemény, amelynek elődje az ország egyik legnagyobb ipari létesítménye volt, fénykorában több mint 10 000 embernek adott munkát. Az itt készült Csepel motorok kitűnően vizsgáztak az 1963-as afrikai expedíción is, amely hat hónapig tartott. A karaván nyolc afrikai országot járt be Szenegálból indulva Ghána fővárosáig, Accráig. A húszezer kilométeres út során a hőmérsékletingadozásokban és a 40-100% között ingadozó páratartalomban is jól teljesítettek a motorok. 

A szigetszentmiklósi Csepel Autó Gyártmánymúzeumban a gyár történetét bemutató fotó-, és iratgyűjtemény, az itt készült alkatrészek mellett hét üzemképes jármű tekinthető meg. A múzeum tárlatvezetéssel látogatható, nem is érdemes máshogy, hiszen rengeteg történet és érdekesség köthető ide – a generációk találkozásának is emlegetik ezt a helyet.

Forrás: Fajta Attila, Szadai Roland, Várszegi Róbert, Zamody Gábor

Lisztet a molnártól

A ráckevei Hajómalom múzeum is több mint tíz éve várja vendégeit a kíváncsi felfedezőktől, a lelkes műszaki rajongókon át a tiszta alapanyagokat kedvelő látogatókig. A múzeumban nemcsak a dunai hajómalmok történetével ismerkedhetünk meg, hanem az őrlésbemutató alkalmával lépésről lépésre követhetjük, miként lesz a búzaszemekből különböző őrlemény. Liszt vásárlására is van lehetőség.

Forrás: Fajta Attila, Szadai Roland, Várszegi Róbert, Zamody Gábor

Kenura fel!

Aki pedig az aktív időtöltést kombinálná egy kis kulturális élménnyel, nevezzen be egy könnyed kenutúrára és tudja meg többek között, ki is volt Balabán, akiről az egyik ráckevei lagúna a nevét kapta! Az evezést követően a program tartalmaz egy finom ebédet és lehetőség van egy látogatást tenni a Hajómalomba is.

Forrás: Fajta Attila, Szadai Roland, Várszegi Róbert, Zamody Gábor

A nosztalgiaélmények kombinálhatóak borkóstolással, vagy akár horgászattal is, így variációk egész sora kínálkozik a szabadidő értékes eltöltésére, ha szeretnék több napra is! A magyar turisztikai kedvezménykártyát, a Hungary Card-ot pedig elfogadják a felsorolt helyeken, így nemcsak élményekkel gazdagodhatunk, hanem a kedvezmények révén több maradhat a pénztárcánkban is.

Véget ért a játék, megvannak a nyertesek!

A június 13-án lezárult játékunkban 20 db kedvezménykártyát sorsoltunk ki, a szerencsés nyerteseket a megadott e-mail címen fogjuk értesíteni a nyeremény átvételéről. A teljes névsor itt olvasható:

Füleki Mariann, Novai Györgyné, Novai Gergő, Szabó Dorina, Votisky András, Kovács Ildikó, Kalocsai Zsolt, Herczeg Edina, Szarvas Éva, Dr Papp Ildikó, Szórád István, Tombor Judit, Pető János, Szaszák Ilona, B. Szabolcs, Aszódi Zsolt, Gulyás Miklós, Nardainé Foki Emília, Óvári Judit és Kardulecz Rita. Gratulálunk a nyerteseknek!

A Hungary Card számtalan kedvezményt kínál több mint 700 helyen országszerte és további nagy előnye, hogy a kártyatulajdonos mellett a vele érkező teljes társaság is élvezheti az előnyöket. További információkat itt olvashat a Hungary Cardról. 

Ha tetszett a cikk, akkor kattintson a tetszik gombra vagy kövessen minket Facebook és Instagram oldalunkon!

Ezek is érdekelhetnek