Lezárult síelős nyereményjátékunk!

Kedves Olvasóink!

Lezárult két héten át tartó nyereményjátékunk, melyen nagy örömünkre rengetegen vettek részt!

Monostori Benjaminnak kedvezett a szerencse, aki Kopaonik érintetlen síparadicsomában síelhet és pihenhet másodmagával, 4 napon át! Gratulálunk, sok élményt és kellemes feltöltődést kívánunk!

Forrás: Alpha Travel SEE

Kopaonik Szerbia legnagyobb síközpontja és kétségtelenül az egyik legszebb Európa ezen részén. A síelésen kívül a téli Kopaonik látogatóit szánkózás (motoros szánkókkal is), quadozás és a kötött sínpályás bobozás is várja. A Kopaonik Ski Center által kínált parkosított sípályák óriási élményt nyújtanak a síelők számára, a kezdőtől a haladókig. A síközpontban több mint 62 kilométernyi sípálya van kialakítva az alpesi és az északi síeléshez egyaránt. Továbbá a hegyen egy jól karbantartott snowboard parkot is kialakítottak, ahol országos és nemzetközi versenyeket is szerveznek. A folyamatosan jó móka és kacagás adott a gazdag éjszakai élet mellett. Kopaonik ismert az úgy nevezett „aprè-ski" szórakoztatásáról is, amely a hajnali órákig tart a turisztikai központ számos kávézójában, bárjában, klubjában és éttermében egyaránt.

Elképzelte? Mert bizony a nyereménnyel ezt könnyedén megteheti, mi pedig biztosítjuk Önnek a kényelmes három éjszakás szállást. Nem kell bajlódnia a sí felszereléssel, sőt a síbérlettel sem, mi mindenre gondoltunk!

Sok szeretettel várjuk Kopaonikon.♥

Nyeremény:

♥ 3 éjszaka reggelivel Kopaonik pályaszállásán, a Junior Hotelben 2 fő részére, 2020. március. 5-8 között

♥ sífelszerelés: sílés + kötés, síbakancs, síbot 2 fő részére

♥ síbérlet 4 napra, 2020. március. 5-8-ig

Kopaonikra való utazást a nyeremény nem tartalmazza!


 

Ha tetszett a cikk, akkor kattintson a tetszik gombra vagy kövessen minket Facebook és Instagram oldalunkon!

Ezek is érdekelhetnek