Kinyitott az ország egyik legmenőbb élményfürdője

Május 31-én, péntektől újra várják a vendégeket Magyarország egyik legmenőbb strandján, a debreceni Aquaticum. Június 1-2-án egész napos programokkal várják a fürdőzőket. Lesz kézműves foglalkozás, izgalmas családi vetélkedők és vidám zenés műsorok.

Forrás: Facebook/Aquaticum Debrecen SPA/ TRI LITE FOTO/Fejes Marton

A strand weblapján azt ígérik, hogy élményekkel teli nyarat kapnak, akik ide bejönnek, hiszen 12 méter magas panorámaterasz jacuzzival, csúszdázás kifulladásig, sodrófolyosó és hullámmedence, akadálypályák, kültéri termálmedence és végtelen animációs program, élő dj-s éjszakai fürdőzések, habpartik, spray park, ugróplatform vár mindenkit. 

Nyitó hétvégi programok a strandon

Időpont: 2024. június 1-2. (szombat-vasárnap)

Június 1. szombat 06:00-19:00 óra között

Egész napos programkavalkáddal várjuk az első strandolókat: kézműves foglalkozással, izgalmas családi vetélkedőkkel és vidám zenés műsorokkal készülünk. Ne felejtsétek el megkeresni Bubut, az Aquaticum kabala elefántját, aki egész nap lufikkal és jókedvvel várja a gyerekeket!

Forrás: Aquaticum Debrecen

10:30-13:30 Kreatívkodásra fel!

Kreatív kézműves foglalkozás és csillámos testfestés! Gyere és készítsd el a legvagányabb nyári napellenzőt, hogy ne zavarjon meg semmi az önfeledt fürdőzésben! Utána pedig varázsolj el mindenkit a csodás csillám tetoválásaiddal!

helyszín: állatos gyerekmedence melletti füves területen

13:00-14:00 Szóljon hangosan az ének a Strandon!

Tibi bácsi vidám énekes zenés műsora, minden gyereket elvarázsol. Énekeljük közösen a legjobb nyári gyerekdalokat és bulizzunk együtt Bubuval a kis elefánttal!

helyszín: Gyerek medence

Családi kalandtúra a Strandon!

Családok, figyelem! Elérkezett az idő, hogy megmérettessétek magatokat az Aquaticum családi vetélkedőn, apró ajándékokért! Családi vetélkedők vízen és szárazföldön, 3 helyszínen!

14:00-14:30 Kreatív kuckó
Készítsétek el a családotok címeres fejdíszét és találjátok ki a legfrappánsabb csapat nevet!

helyszín: színpad

14:30-16:00 Indul a Családi kalandtúra!
Izgalmas feladatokkal készülünk nektek és garantált, hogy a család összes tagja meg tudja mutatni képességeit. Várnak rátok ügyességi feladatok, vízi és szárazföldi próbatételek, evés próba. Ha jól tippeltek, nyerhettek is! A Strand különböző pontjain küzdhet meg a család együtt a víz és a Föld elemeivel!

16:00 Eredményhirdetés!
helyszín: színpad

16:30-17:00 Aquafitness
Aquafitness – zenés átmozgató torna a strandon, medencében, napsütésben, amire kicsiket és nagyokat is várunk

helyszín: hullámmedence

Bubu, az Aquaticum kabala elefántja egész nap lufit osztogat a strandon és a bejáratnál, úgyhogy ha kiszúrod, szaladj oda hozzá!

Június 2. vasárnap 10:30-17:00 óra között

Ezen a napon is vidám programok színesítik a strandolást: vízi zumba, kézműves foglalkozás, vidám, kalandos vízi animációs játékok a gyerekeknek, zenés interaktív műsorok és ajándékok várják a kicsiket és nagyokat egyaránt! Na és persze kisbarátunk, Bubu, az Aquaticum kabala elefántja ezen a napon is lufikkal és tárt karokkal várja a gyerekeket!

Forrás: Facebook / Aquaticum Debrecen / Készítette: Krisztian Bodis

10:30-13:30 Tropical Party!

Zenés táncos buli a Strandon – animációs programok és egy fantasztikus, interaktív buli az Aqua Manó Party-val!

10:30 Kreatív sarok! Készíts színpompás trópusi virágos karkötőt és szuper strandsapkát!
helyszín: színpad

11:30-12:00 Tropical Party
Légy részese egy zenés, interaktív koncertnek, ami a Trópusokig repít el téged! A műsor alatt a jókedv, a mosolygás, a bulihangulat és az ajándék garantált!

helyszín: kalózhajós gyermek medencéhez közeli füves terület

12:00 Arcfestés!
Háromig elszámolsz és máris nyuszivá, cicává vagy aranyos kiskutyává varázsolunk téged!

helyszín: színpad

12:30 Vízi játékokra fel!
Izgalom, hullámok, nevetés, verseny és fantasztikus hangulat. Tarts velünk!

helyszín: kalózhajós gyermek medence

14:00-17:00 KisMaszat Élményműhely bemutatja:
KisMaszat Élményműhely beveszi a Strandot és a tőlük megszokott kreativitással kísérletezünk, maszatolunk, alkotunk egy nagyot!

Forrás: Aquaticum Debrecen

Családi Ramazuri a Strandon! Vízre... akarom mondani Hajóra szállunk!! De hogy milyenre? Azt mindenki maga döntse el! Lehet vitorlás, teherhajó, utasszállító, kalózhajó... Elő a fantáziát és a szorgos kezeket és készítsük el a hajótesteket! Folyjon a festék!! Ha felépültek, vízre szállunk és tengeri kincsekre vadászunk! Léggömbökből áll majd a tenger, ahol mindenki kincsekre lel!

helyszín: sodró medence mögötti füves terület

Bubu, az Aquaticum kabala elefántja egész nap lufit osztogat a strandon és a bejáratnál!

A programok részletei, tematikái és a helyszínek folyamatosan kerülnek fel a weboldalunkra és a facebook eseményünkhöz is, így érdemes követni minket!

Jegyeket ide kattintva vásárolhattok. Kedvezőtlen időjárás esetén a programok az Élményfürdőben lesznek megtartva.

Utazzon!
Ezek is érdekelhetnek