Több hazai fürdőben is éjszakai fürdőzéssel búcsúztatják a nyarat

A wellness szerelmesei ezen a hétvégén több izgalmas vízi program közül választhatnak, mivel a hazai fürdők éjszakai fürdőzéssel, habpartival és strand diszkóval várják a látogatókat – adta hírül a Termalonline.

Habparti lesz az Aquaticum DebrecenbenForrás: Facebook/Aquaticum Debrecen

Az Albertirsai Strandfürdőben augusztus 26-án szezonzáró strand diszkót rendeznek. A fürdőbuli egészen éjjel 3-ig tart majd, a 21:30-tól váltható bulijegy ára 3000 forintba kerül. A Ceglédi Gyógy-és Strandfürdő szombaton ünnepli megnyitásának 20. évfordulóját, ebből az alkalomból pedig 20 órától éjjel 2-ig tartó zenés éjszakai fürdőbulit tartanak. Az esti belépő ára 4000 forint.

A debreceni Aquaticum Strandfürdőben habpartival egybekötött szezonzáró éjszakai fürdőzés lesz, a 19 órától éjfélig tartó programra a belépőjegy 5600 forintba kerül. A Kabai Városi Gyógyfürdőben is zenés éjszakai fürdőzést tartanak, akárcsak a martfűi fürdőben

Éjszakai fürdőzések és zenés partik lesznek országszerteForrás: Shutterstock/Michael Vano

A Lenti Termálfürdőben nyárzáró gyerekpartit rendeznek, ahol a legfiatalabbakat buborék partival, csillámtetoválásokkal és csúszdaversennyel várják. A miskolctapolcai Barlangfürdőben is lesz éjszakai fürdőzés, ahol a hangulatot a Garden Party együttes és különleges szaunaszeánszok forrósítják, a ráckevei Aqua Land Termálfürdőben pedig éjszakai fürdőzéssel egybekötött mozizással várják a pihenni vágyókat. 

Ha tetszett a cikk, akkor kattintson a tetszik gombra vagy kövessen minket Facebook és Instagram oldalunkon!

Utazzon!
Ezek is érdekelhetnek