Ne felejtsétek: szombaton éjszaka félszáz fürdőben strandolhattok!

Idén július 29-én, szombaton rendezik meg a Strandok éjszakáját, a rendezvényhez félszáz fürdő csatlakozott az ország minden részéből. A magyarországi strandok immár tizennegyedik alkalommal várják színvonalas programokkal az éjszakai fürdőzés kedvelőit, és várhatóan meg is telnek majd a magyarországi fürdők.

Lesz éjszakai fürdőzés a debreceni Aquaticumban isForrás: Facebook/Aquaticum Debrecen SPA/ TRI LITE FOTO/Fejes Marton

A Magyar Fürdőszövetség tájékoztatása szerint az éjszakai fürdőzést vízi mozi, éjszakai és nappali sportprogramok, tűzzsonglőrök, szaunaprogramok, kongashow, habparty és búvárbemutató egészíti ki. Koncertekkel, DJ-k fellépésével várják a strandolókat Sárvártól Berettyóújfaluig, Leányfalutól a Zsóry-fürdőig.

Több fürdő kedvezményes belépővel és hosszított nyitva tartással fogadja a fürdőzni és bulizni vágyókat, egyes helyszínek akár hajnal háromig is nyitva lesznek.

A Strandok éjszakája szervezői ebben az évben is felhívják a figyelmet a biztonságos fürdőzésre, és arra a tényre, hogy Magyarország legfőbb turisztikai attrakciói a gyógy- és termálfürdők, az élményfürdők és a strandok. A hazai fürdők megismerésére, felfedezésére remek alkalmat biztosít a rendezvény, írja az MTI.

Magyarországon a természetes vizek strandjait nem számítva 200 gyógy- és élményfürdő működik.
A csatlakozó fürdőkről ide kattintva tudtok tudtok tájékozódni.

Ha tetszett a cikk, akkor kattintson a tetszik gombra vagy kövessen minket Facebook és Instagram oldalunkon!

Utazzon!
Ezek is érdekelhetnek